Returns

Prin primirea coletului și plata contravalorii acestuia, consumatorul a luat la cunoștință și acceptă următoarele condiții contractuale:

Datele de identificare ale vânzătorului/profesionistului AGENDEALTFEL.COM și ale consumatorului, produsele ce fac obiectul prezentului contract la distanță și prețul acestora, precum și data prezentului, sunt cele menționate pe factură.

Drepturile și obligațiile consumatorului sunt cele prevăzute în O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști și în Legea 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.

Pentru reclamații și servicii post vânzare ne poți contacta la nr. de tel. +40 786 700 832, sau la adresa de e-mail office@agendealtfel.com. Vei fi contactat ulterior de către un reprezentant al AGENDEALTFEL.COM, în termen de maximum 3 zile lucrătoare.

Ai dreptul de a te retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intri personal sau o parte terță indicată de tine, alta decât transportatorul, în posesia fizică a produselor.

Pentru a-ți exercita dreptul de retragere trebuie să informezi societatea AGENDEALTFEL.COM, Strada Academiei nr 39-41 , România, nr. de tel. +40 786 700 832, adresa de e-mail office@agendealtfel.com, cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă sau formularul nostru standard. Poți trimite declarația prin poştă, fax sau e-mail.

Pentru a respecta termenul limită de retragere este suficient să ne trimiţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă te retragi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la tine, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată utilizată în tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care îți exprimi acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare. În acest caz, ne vei indica contul și banca unde se vor vira banii. În orice caz, nu ți se vor percepe comisioane în urma unui astfel de ramburs. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul primirii unei dovezi din partea ta conform căreia ai trimis produsele către noi, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

Solicitarea de returnare a produselor se face la numărul de telefon +40 786 700 832 sau prin e-mail la adresa office@agendealtfel.com

Solicitarea de retur se va face fără întârzieri nejustificate, în decurs de maximum 14 zile de la data primirii comenzii.

În urma primirii solicitării, vom trimite un curier, o singură dată, pentru a ridica produsele în vederea returnării, fără a fi nevoie să achiți niciun cost suplimentar. Coletele expediate către noi fără a ne fi informat în prealabil prin modalitățile specificate anterior, nu vor fi acceptate. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Expedițiile trimise cu plata taxelor de livrare la destinatar vor fi refuzate.